(Islands)heste er kendt for deres vilje og temperament og nogle gange er det lidt svært at mærke om de bliver trætte eller ømme når man rider på dem... Netop derfor kan der være en stor risiko for at hestene bliver overtrænet eller undertrænet, hvormed præstationer kan blive nedsætte. Der er flere fordele ved at bruge et Polar Pulsur, specielt til heste, mens man rider.

Med et Polar Pulsur kan man registrere hvordan hestens puls er fra sekund til sekund, med andre ord: man kan meget nemt registrere hestens arbejdsnivo! Derfor er det nemmere at forbygge muskelproblemer eller andre skader pga. (ekstrem) mælkesyredannelse. Hestene bliver gladere for at arbejde og i flere tilfælde kan man konstatere at hestene bliver smidigere og at taktproblemerne forsvinder.

Hvis din hest er allerede kommet til skade, kan Polar Pulsur Træning hjælpe med hestens rehabilitation, ved at registrere dens puls når den arbejder.  Når man ved hjælp af Polar Pulsuret, kender hestens basisværdier, kan man lave et træningsprogram, som er tilpasset til den individuelle hest.

Vi har flere års erfaring med brug af Polar Pulsur på (Islandske) heste og desuden har vi flere års erfaring i at lave individuelle træningsprogrammer til både konkurrenceheste, skovtursheste og heste som revaliderer pga skade eller sygdom.

Vi kan komme forbi for at fastslå hestens basisværdier og dens aktuelle trænings-/kondi tilstand. Du rider en test på 30 minutter på en bane, hvor vi registrerer hestens puls i de forskellige gangarter og øvelser. Bagefter kan vi sige noget om hestens aktuelle træningstilstand ogi give råd om hvordan hestens kondi kan blive forbedret.

Vi tilbyder også at lave et udvidet individuelt træningsprogram til dig og din hest. Træningsprogrammet dækker en periode fra enkelte uger og op til flere måneder, alt efter målsætning, træningsintensitet og træningslængde. Selvfølgelig er metoderne tilpasset til hest og rytter.

Vi tilbyder også at coache ryttere og heste ud fra ovenstående træningsprincipper. Så hvis man gerne vil have tips til træning af sin hest eller vil man gerne have en regelmæssig vejlednin, så er man også meget velkommen hos os!

Har du spørgsmål, ønsker du mere information eller vil du aftale en tid er du meget velkommen til at maile eller ringe!