Hvem er vi

Equinics er en virksomhed hvor vi går meget op i heste, deres velvære, deres sundhed, deres træning og hvis det er nødvendigt også deres genoptræning. Vi kombinerer de bedste produkter til din hests sundhed og kondition, med fremragende kundeservice, og det gør os i stand til at være den foretrukne sundheds- og fitnessbutik til heste i de Nordiske lande samt og Benelux i 2025. 

Vi har sat os et mål til at kunne hjælpe alle 170.000 heste i Danmark, så vi har brug for at komme i kontakt med en, som kan sørge for, at disse heste og deres ejere ved at vi findes!

Vi er en mindre team, af meget specialiserede medarbejdere, og du vil komme i et meget socialt, støttende arbejdsmiljø, hvor dine egenskaber og individu/personlighed bliver maks værdisat, og hvor du vil få muligheder til at udvikle dig, og ikke mindst lære rigtig meget om heste, terapi, behandlinger, træningsgadgets og andre specialprodukter til en sund og fit hest! 

Vi søger dig, hvis du:

🐴 har en passion for heste

🐴 er en selvstarter

🐴 har kendskab til social media marketing

🐴 er god til grafisk design

🐴 synes godt om at lave Canva templates, billeder og videoer

🐴 er fleksibel, energisk & udadvendt 

🐴 har lyst til at lære og arbejde i et mindre team

 

Projektet er sat til at vare 3 måneder med 12 timer/ugen, med fleksible arbejdstider og -dage, samt muligheder for lidt hjemmearbejde.

Er det lige dig? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning samt CV, og gerne nogle eksempler på dine designs, på info@equinics.eu

Samtaler bliver ført løbende,  indtil vi har fundet den rigtige nye Team Equinics medlem!