Forsendelsen af varer sker med GLS til en Pakkeshop i nærheden af dig. Leveringstid er typisk 2-5 ugedage såfremt varen er på lager i butikken. Hvis en af produkterne er bestilt fra en samarbejdspartner,  kan det forlænge leveringstiden. Hvis det er tilfældet er det nævnt på produktsiden, og du vil -efter ordremodtagelsen - blive kontaktet af Equinics med en forventet leveringsdato. 

Du får besked når ordren er pakket og afsendt fra Equinics, og GLS informerer dig herefter om resten af routen og når din pakke er kommet til Pakkeshoppen.

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Equinics kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

For ordrer under 500,- kr. inkl. moms pålægges et fragtgebyr på 39,- ved levering til pakkeshop og kr. 68,- ved levering til privatadresse. Ordrer over 500,- kr. leveres fragtfrit til GLS pakkeshop.

Køb over 5 kg. faktureres ekstra - dette vil fremgå ved check-out siden.

Fragtfri levering gælder ikke for produkter, der er tildelt ekstra forsendelsesomkostninger, såsom produkter med meget volume eller ekstra vægt. Hvis et produkt har særlige forsendelsesomkostninger, vil dette være nævnt på produktsiden. 

Levering af varer fra Equinics anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.