Forsendelsen af varer sker med GLS eller Post Danmark. Leveringstid er typisk 2-5 dage såfremt varen er på lager i butikken. Flere af produkterne er bestilt fra en samarbejdspartner, hvilket kan forlænge leveringstiden. Hvis det er tilfældet er det nævnt på hver produktside, og du vil -efter ordremodtagelsen - blive kontaktet af Equinics med en forventet leveringsdato. 

Du får besked når ordren er pakket og afsendt fra butikken, og GLS eller post Danmark informerer dig herefter om evt. udleveringssted.

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS eller post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Equinics kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

For ordrer under 700,- kr. inkl. moms pålægges et fragtgebyr på 59,- ved levering til pakkeshop/erhverv og kr. 79,- ved levering til privatadresse. Ordrer over 700,- kr. leveres fragtfrit til en valgfri GLS pakkeshop.

Køb over 15 kg. faktureres ekstra - denne sendes særskilt efterfølgende. 

Fragtfri levering gælder ikke for produkter, der er tildelt ekstra forsendelsesomkostninger, såsom større produkter. Hvis et produkt har særlige forsendelsesomkostninger, vil dette være nævnt på produktsiden. 

Levering af varer fra Equinics anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.