Hos Equinics er kundeservice en høj prioritet. 

Her finder du svar på de fleste af spørgsmål du kunne have angående køb i vores webshop, betaling, fragt, returret og meget mere. Er der alligevel andre spørgsmål eller skal du have hjælp med din ordre sender du blot en mail til kundeservice@equinics.eu.

Du kan også ringe, på hverdage og i weekenden mellem 9 og 11. Fik du ikke fat i os? Så læg en besked eller skriv en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Betaling


Alle priser på webshoppen er angivet i danske kroner (DKK), inkl. 25% dansk moms. 

Equinics tager forbehold for udsolgte varer og fejlprismærkede produkter, dette er også gældende selvom du har modtaget en ordrebekræftelse. Equinics forbeholder sig retten til at annullere en ordre. 

Equinics modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

For udenlandske kunder: 
Ved salg til ikke EU land fratrækkes priserne den danske moms. Der påløber så moms i modtagerlandet og evt. told

Levering

Forsendelsen af varer sker med GLS eller Post Danmark. Leveringstid er typisk 2-5 dage såfremt varen er på lager i butikken. Flere af produkterne er bestilt fra en samarbejdspartner, hvilket kan forlænge leveringstiden. Hvis det er tilfældet er det nævnt på hver produktside, og du vil -efter ordremodtagelsen - blive kontaktet af Equinics med en forventet leveringsdato.

Du får besked når ordren er pakket og afsendt fra butikken, og GLS eller post Danmark informerer dig herefter om evt. udleveringssted.

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS eller post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Equinics kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

For ordrer under 700,- kr. inkl. moms pålægges et fragtgebyr på 59,- ved levering til pakkeshop/erhverv og kr. 79,- ved levering til privatadresse. Ordrer over 700,- kr. leveres fragtfrit til en valgfri GLS pakkeshop.

Køb over 15 kg. faktureres ekstra - denne sendes særskilt efterfølgende. 

Fragtfri levering gælder ikke for produkter, der er tildelt ekstra forsendelsesomkostninger, såsom større produkter. Hvis et produkt har særlige forsendelsesomkostninger, vil dette være nævnt på produktsiden. 

Levering af varer fra Equinics anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. 

Reklamationsret

Equinics yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Equinics indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

I forbindelse med reklamationssager afholder Equinics. returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Equinics skal ALTID kontaktes inden varen sendes ind. 

Vi tager forbehold for mindre afvigelser på produkterne i forhold til billedet, da producenterne kan foretage løbende ændringer.

Link til Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Equinics..

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: kundeservice@equinics.eu.  I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Har du købt varer i en fragtfri periode, hvor betingelsen har været køb over et vist beløb, beregner vi os fragten såfremt du returnerer hele sendingen eller dele deraf, så der er købt varer for under det angivne beløb, der udløser fragtfri levering. Dvs. har du oprindelig købt for 700,- og grænsen for fragtfri levering er 400,-, og efterfølgende returnerer dele deraf, og derved kommer under 400,- så beregner vi os fragtbeløbet for den oprindelige forsendelse, der jo så ikke længere opfylder betingelserne for fragtfri levering.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt Equinics, at du ønsker at fortryde dit køb. Varen skal sendes vel emballeret, være i ren og fin stand og i original emballage.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Equinics

Overdrevsvej 9, Undløse

4340 Tølløse

Vær opmærksom på, at hvis du har betalt porto på ordren, bliver beløbet for portoen ikke refunderet. Når vi har modtaget og undersøgt din returpakke, sender vi dig en email eller sms med bekræftelse på modtagelsen, samt at pengene er blevet tilbagebetalt til din konto. Ved online handel med Dankort/VISA-Dankort gælder op til 8 hverdages refundering, og ved betaling med Mastercard/Electron gælder op til 30 hverdages refundering i henhold til din egen banks restriktioner.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Har varen været prøvet på en sådan måde, at der er kommet synlige ridser, pletter eller mærker, eller er varen ikke i sin originale emballage hæfter forbrugeren for en eventuel værdiforringelse som Equinics fastsætter værdien af.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage (Dankort/VISA) eller senest 30 dage (Mastercard) fra den dato, hvor vi har modtaget dine returvarer. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. 

Persondatapolitik

For at du kan bestille varer hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Equinics og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige hos Equinics er ejer, Romi Royé.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Equinics, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@equincs.eu.