Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Equinics.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: kundeservice@equinics.eu.  I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Har du købt varer i en fragtfri periode, hvor betingelsen har været køb over et vist beløb, beregner vi os fragten såfremt du returnerer hele sendingen eller dele deraf, så der er købt varer for under det angivne beløb, der udløser fragtfri levering. Dvs. har du oprindelig købt for 700,- og grænsen for fragtfri levering er 400,-, og efterfølgende returnerer dele deraf, og derved kommer under 400,- så beregner vi os fragtbeløbet for den oprindelige forsendelse, der jo så ikke længere opfylder betingelserne for fragtfri levering.