Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Equinics.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: kundeservice@equinics.eu. I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Efter du har sendt os en mail kan du downloade vores Fortrydelsformular og følge vejledningen her på siden.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Har du købt varer i en fragtfri periode, hvor betingelsen har været køb over et vist beløb, beregner vi os fragten såfremt du returnerer en del af sendingen, resulterende i at der er købt varer for under det angivne beløb, der udløser fragtfri levering.

Dvs. har du oprindelig købt for kr. 750,- og grænsen for fragtfri levering er kr.400,-, og efterfølgende returnerer dele af din ordre, og derved kommer under kr.400,- så beregner vi os fragtbeløbet for den oprindelige forsendelse, der jo så ikke længere opfylder betingelserne for fragtfri levering.

Når du vil bytte en vare

Vil du bytte en vare, skal du blot lave en ny ordre på det du ønsker - vi har desværre ikke mulighed for at ombytte via samme ordre. Den vare du gerne vil bytte kan du så efterfølgende sende retur til Equinics, følg dertil proceduren omkring fortrydelse af varer som beskrevet her på siden. Der gives 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Har varen været prøvet på en sådan måde, at der er kommet synlige ridser, pletter eller mærker, eller er varen ikke i sin originale emballage hæfter forbrugeren for en eventuel værdiforringelse som Equinics fastsætter værdien af. Bemærk at varer heller ikke må have lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer, stalddufte eller røg.

Varer, hvor emballagen er manglende eller ødelagt, og hvor denne er en forudsætning for at kunne gensælge varen, kan ikke tages retur.

Vær opmærksom på at du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen/emballeringen på pleje- eller tilskudsprodukter.

Værdiforringelsen forstås som forskellen mellem købsprisen og varens generelle handelsmæssige salgspris med den pågældende forringelse. Værdiansættelsen foretages af Equinics. 

Hvordan sender du retur

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt Equinics, at du ønsker at fortryde dit køb. Det er vigtigt at du udfylder vores Fortrydelsformular, som skal sendes sammen med varen(e).

Ordren, eller en del deraf, og den udfyldte fortrydelsformular,  skal sendes vel emballeret, i ren og fin stand, ubrugt og i original emballage til:

Equinics
Att. Kimbel
Overdrevsvej 9, Undløse
4340 Tølløse Danmark
Tlf: +45 28 18 85 77

Du betaler selv fragten i forbindelse med returforsendelsen og det dig som køber der hæfter for varen, hvis den forsvinder eller beskadiges i forbindelse med returforsendelsen. 

Varen skal sendes til ovenstående adresse, ikke til pakkeshop eller lignende. Pakker der ikke er sendt til vores adresse, bliver ikke afhentet og bliver derfor sendt retur til afsenderen.

Returlabel

Du kan købe en returlabel til Equinics her. En returlabel koster kr.49,- til pakken under 10 kg. Du vil få en mail med din pakkelabel hurtigst muligt (og indenfor 24 timer), hvorefter du kan printe din label derhjemme. 

Det er selvfølgelig også muligt at aflevere varen (e) personligt på vores lager & showroomadresse, ring eller skriv for at få aftalt nærmere.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit fulde køb, får du som regel det fulde beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger, dog ikke merudgifterne, hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering vi tilbyder. 

I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet, fortryder du en del af købet, får du ikke fragten refunderet og hvis du fortyder en del af et fragfrit køb, således at den oprindelige ordre dermed skulle have udløst fragt, så fratrækker vi fragten.

Når vi har modtaget og undersøgt din returpakke, sender vi dig en mail eller sms med bekræftelse på modtagelsen, samt hvilken beløb der vil blive tilbagebetalt til din konto. Ved online handel med Dankort/VISA-Dankort gælder op til 8 hverdages refundering, og ved betaling med Mastercard/Electron gælder op til 30 hverdages refundering, afhængig af din egen banks restriktioner. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har valgt noget andet. Dette kan du oplyse på dit Fortrydelsesformular.

Har du modtaget en gave, gør vi opmærksom på, at pengene altid refunderes til det betalingskort, der er brugt ved køb af varen. Det er derfor et anliggende mellem giver og modtager, at sørge for at pengene bliver fordelt som ønsket.

Har du spørgsmål?

Kontakt os venligst på kundeservice@equinics.eu